Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na kouzelném paloučku s hosty Jů a Hele

26. 3. 2012

Dovolte, abychom Vám představili novou loutkovou revue "Na kouzelném paloučku", kterou pro vás připravili členové loutkoherecké skupiny "LOUDADLO", spolupracující s Českou televizí Praha, na pořadech pro děti: "Hřiště 7", "Studio kamarád" a další.

Autory jsou Peter Ďurica a Ernest Vaľko. Ústřední melodii složil Vincent Jaš, texty Jana Ozoráková, scénografie a loutky Dana Malá.

Na Vaši návštěvu se těší loutkoherci:
Peter Ďurica, Ernest Vaľko, Gabriela Píchová a Pavel Číčel.

vstupné: 35 Kč + doprava

 

 

juahele.jpg

Když zakokrhá kohout, znamená to, že začíná den. Sluníčko slíbí měsíčku, že když už půjde spinkat, bude mu pak vyprávět, co se zatím na kouzelném paloučku odehrálo.

Těší se na vás tančící slunečnice, kamarádi žabáci Kvik a Kvak a neodolatelný "šoumen" myšák Kiko, který se vám rád předvede v plné parádě! Podíváte se také na pohádkové rybičky a proletíme se s papírovými draky široko-daleko.
Hosté pořadu JŮ a HELE.

V představení se střídají komické dialogy, písničky, pohádky a soutěže, kterých se děti sami účastní. Ani ostatní nezůstávají pouze diváky, ale naučí se s námi zpívat naši pohádkovou písničku.

Zajímavostí této loutkové revue jsou černo-divadelní scény a loutky v nadživotní velikosti, které uvádějí v úžas nejen děti, ale i dospělé diváky. Loutkoherci vytvořili skutečně unikátní představení, což potvrzují pořadatelé z celé republiky.