Jdi na obsah Jdi na menu
 


První svaté přijímání

Slavnost prvního svatého přijímání se uskuteční v neděli 26. května 2013 od 11 hodin v kostele Nanebevzetí Panny Marie na dolní Jedlové. Ke svatému přijímání přistoupí žákyně 3. třídy naší školy: Adéla Ehrenbergerová, Julie Renátová, Alžběta Slavíčková a Aneta Štaudová.

dsc06388_resize_resize.jpg

 

 

Jmenuji se Adéla Ehrenbergerová a je mi 9 let. Mezi mé oblíbené předměty patří matematika, hudební a tělesná výchova. Mám ráda zvířata a oblíbené barvy jsou žlutá a černá. Ráda se modlím a těším se ke svaté zpovědi.

 

 

 

dsc06385_resize_resize.jpg

 

 

Jmenuji se Julie Renátová a chodím do 3. třídy. Z předmětů mám nejraději hudební výchovu a prvouku. Mám ráda zvířata a baví mě náboženství. Ráda jezdím na koni a hraji na klavír.

 

 

 

 

dsc06392_resize_resize.jpg

 

 

 

Jmenuji se Alžběta Slavíčková, chodím do 3. třídy a je mi 8 let. Ve škole mě baví tělocvik a prvouka. Mám ráda zvířata a moje nejoblíbenější barva je červená.

 

 

 

 

 dsc06389_resize_resize.jpg

 

 

Jmenuji se Aneta Štaudová. Chodím do 3. třídy a můj nejoblíbenější předmět je tělocvik, pracovní činnost, hudební výchova, prvouka a náboženství. Je mi 8 let. Mám ráda zvířata a moje oblíbená barva je žlutá.

 

 

 

kriz.gif

 

Náhledy fotografií ze složky První svaté přijímání