Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vypouštění balónků 2012

                            Celkem bylo vypuštěno 89 437 balónků.                               Více informací zde.

Děkujeme všem, kteří se akce zúčastnili. Zvláště pak děkujeme p. starostovi Radomilu Horníčkovi za finanční podporu celé akce. O výsledcích sčítání vás budeme informovat.

Pro děti, které se zúčastní akce bude školní družina v provozu do 15:30 h.

Letos už pošesté poletí v pátek 14. prosince z celé země balónky s dětskými přáníčky k Ježíškovi. Pojďme společně udělat před Vánoci radost dětem i dospělým! 

Vypouštění balónků je již tradiční krásná předvánoční akce. Jejíž smysl spočívá v tom, že v jednu chvíli si po celé republice mohou děti vypustit svůj balónek s přáníčkem k nebi Ježíškovi. Organizátorem této jedné z největších předvánočních akcí pro děti a celé rodiny je již šestým rokem Agency Je5. 

Také děti z Jedlové si mohou vypustit svůj balónek s přáním. Sejdeme se na hřišti u základní školy ve 14:45 hodin. Děti obdrží zdarma balónek a papírové přáníčko, do kterého napíší svoje přání. Pokyn k vypuštění balónku nám dá herec Václav Vydra protřednictvím Rádia Impulz. Stane se tak přesně v 15:15 hodin a doufáme, že všechny naše balónky dorazí co nejrychleji k Ježíškovi. Další informace získáte na www.ceskyjezisek.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Vypouštění balónků 2012