Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čipová karta - informace pro žáky

Dle informací vydavatele čipových karet OREDO bude možné nadále využívat průkazky na slevy, které děti používaly dosud a pro získání slevy není čipová karta nutná. Tuto informaci si můžete ověřit na tel. čísle 495 538 802. 

 

OD 1. ZÁŘÍ 2013

 

BUDETE POTŘEBOVAT

NA ČASOVÉ JÍZDENKY V REGIONÁLNÍ DOPRAVĚ

 

ČIPOVOU KARTU IREDO

 

Pardubický kraj ve spolupráci s organizátorem regionální dopravy OREDO s.r.o. spustí od 1.září 2013 nový systém odbavování cestujících v regionální autobusové a drážní dopravě, a to formou nových čipových karet IREDO. Kartu bude možné využít pro cestování jak v Pardubickém, tak v Královehradeckém kraji. Použití karty bude nezbytné pro dojíždějící děti a studenty škol, kteří budou uplatňovat slevu na jízdném prostřednictvím časových jízdenek. Pořízení čipové karty bude stát jednorázově 150,- Kč. Tento poplatek bude splatný při podání vyplněné žádosti o vydání čipové karty IREDO na kontaktních místech. Vyplněné a potvrzené žádosti mohou žadatelé podávat od 1. srpna 2013. Karta bude vyhotovena v termínu do 14 dnů od podání žádosti a bude připravena k vyzvednutí na kontaktních místech, kde byla žádost podána. Bližší informace budou průběžně zveřejňovány na webových stránkách Pardubického kraje.

 

Vyzvedněte si Žádost o osobní kartu IREDO ve škole nebo na kontaktních místech, vyplňte a nechte si potvrdit potvrzení o studiu. Doporučujeme požádat o vydání karty již v srpnu, abyste se vyhnuli zbytečnému náporu žadatelů v září.

ZDE získáte více informací.