Jdi na obsah Jdi na menu
 


Volná pracovní místa

Vážení zájemci o zaměstnání.

Děkuji Vám všem za projevený zájem o zaměstnání. Celkem se přihlásilo 11 zájemců /žen/ z Jedlové a Bystrého. Převážně se přihlásily maminky a babičky našich bývalých nebo stávajících žáků.  Někteří se však odhlásili z důvodu nízkého platového ohodnocení. Vzhledem k tomu, že většinu přihlášených známe a víme, že jsou to pečlivé a pracovité  kandidátky, nebylo rozhodování jednoduché. Nakonec výběrové řízení vyhrála paní Miroslava Tichá z  Jedlové, která se přihlásila jako první. Bylo to krátce po zveřejnění informace na webu školy-16. srpna 2015 v 18.48. Dovolte mi popřát všem zúčastněným hodně štěstí a úspěchů v osobním i profesním životě.

N. Hermonová

Přijmeme:

1. Pracovnici-pracovníka úklidu

Jedná se o pracovní poměr na dobu určitou do 30. 6. 2016, nástup 1. 9 . 2015. Pracovní doba - od 12 do 16 hodin /možno dohodnout jinak/. Hrubá mzda 5500 Kč. Požadujeme: pečlivost, pracovitost, spolehlivost, čistý trestní rejstřík.  K pracovnímu poměru možno přidat nabídku číslo 2  /ranní dozor/. Zájemci se mohou přihlásit emailem na adrese hermonova@email.cz, kontaktním formulářem z webových stránek nebo písemně na adrese Základní škola Jedlová, 569 91 Jedlová 260. Písemné nabídky stačí vhodit do schránky na budově školy, není nutné posílat poštou. Doplňující informace můžete získat na čísle 728 505 200. Budovu je možné prohlédnout  po dohodě s řed.školy. Do nabídky uveďte: Název pracovní pozice, jméno a příjmení, datum narození, svoji adresu, email nebo číslo telefonu. Uzávěrka přihlášek je  v úterý 25. srpna 2015. Upozorňujeme zájemce-kuřáky, že v budově školy a v areálu školy je přísný zákaz kouření.

2. Pracovnici-pracovníka dozoru

Jedná se o pracovní poměr na dobu určitou do 30. 6. 2016, nástup 1. 9 . 2015. Pracovní doba - od 7.15 do 8.15 hodin. Hrubá mzda 1500 Kč. Požadujeme: pečlivost, pracovitost, spolehlivost, čistý trestní rejstřík.  K pracovnímu poměru možno přidat nabídku číslo 1 - pracovnice-pracovník úklidu. Zájemci se mohou přihlásit emailem na adrese hermonova@email.cz, kontaktním formulářem z webových stránek nebo písemně na adrese Základní škola Jedlová, 569 91 Jedlová 260. Písemné nabídky stačí vhodit do schránky na budově školy, není nutné posílat poštou. Doplňující informace můžete získat na tel. čísle 728 505 200 Budovu je možné prohlédnout  po dohodě s řed.školy. Do nabídky uveďte: Název pracovní pozice, jméno a příjmení, datum narození, svoji adresu, email nebo číslo telefonu. Uzávěrka přihlášek je  v úterý 25. srpna 2015. Upozorňujeme zájemce-kuřáky, že v budově školy a v areálu školy je přísný zákaz kouření.

Osobní údaje budou zpracovávány způsobem zaručujícím soulad se platným zákonem  o ochraně osobních údajů.