Jdi na obsah Jdi na menu
 


Začátek školního roku 2015/2016

Rozvrh hodin.

ZDE si můžete prohlédnout rozvrh pro školní rok 2015/2016. Pokud se v rozvrhu neobjeví žádná chyba, bude to jeho konečná verze.

rok začíná na naší škole 1. září 2015 v 8 hodin. Počítejte s tím, že se děti trochu zdrží, budou seznámeni se zabezpečením školy a proběhne nácvik otevírání dveří čipem. Pokud chcete pro děti obědy již od 1. září, urychleně si je objednejte ve školní jídelně. Po dobu přihlašování dětí do školní družiny nemohou družinu navštěvovat žáci 5. třídy. Je však pravděpodobné, že nakonec umístíme všechny zájemce. Prosíme, abyste si řádně přečetli pokyny k přihlašování dětí do školní družiny, které žáci obdrží se zápisním lístkem. Pracujeme na finální podobě rozvrhu, doufáme, že bude na stránkách nejpozději 1.9. .

První týden nového školního roku dojde krácení výuky, děti 1. třídy končí každý den v 9. 35 hodin, ostatní třídy pak v 10.40 hodin. Od druhého týdne bude probíhat výuka dle stanoveného rozvrhu. Školní družina bude 1. 9. v provozu jen do 12 hodin, v dalších dnech pak do 15 hodin. Pokud máte nějaké dotazy, kontaktujte nás obvyklým způsobem.

 

Náhledy fotografií ze složky První školní den