Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kino v Poličce

Opět prosíme  rodiče zvláště mladších žáků /1. - 3. třída/, aby nám co nejdříve nahlásili, kde vystoupí jejich děti na zpáteční cestě. Nahlaste také případné vyzvednutí po představení v budově Tylova domu. Využít můžete  rubriku VZKAZY na této internetové stránce. Film trvá 97 minut, předpokládáme, že skončí  těsně před desátou hodinou. Taktéž prosíme, abyste případné dotazy směrovali na pracovníky školy a netelefonovali do Tylova domu! 

Vzhledem k tomu, že 24. října 2018 dojde k odstávce elektrické energie na téměř celý den, nebude možný provoz školy. V provozu nebude ani školní jídelna. Vzniklou situaci částečně vyřešíme návštěvou filmového představení v Poličce. Děti odjedou ranním školním autobusem  do Poličky na zastávku Most. Při odjezdu nastoupí postupně na zastávkách. Děti z družiny odejdou na zastávku s dozorem.

Ranní družina bude v provozu bez omezení.

Promítat se bude film Hotel Transylvánie 3 ve 3D.

Vybíráme 74 Kč. Cestu zpět zaplatíme z vybraných peněz. Zpět pojedeme v 10.35 hodin. Žáci se do školy nevrací!!!!

Prosíme, nahlaste třídním učitelům, kde budou vaše děti na zpáteční cestě  vystupovat.

 

  Filmové představení mohou navštívit také mladší sourozenci našich žáků s doprovodem i jiní zájemci. Vstupné pro děti i dospělé je 70 Kč. V případě dotazů  nás neváhejte kontaktovat.

ZDE si můžete prohlédnout webové stránky filmu.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Kino v Poličce