Jdi na obsah Jdi na menu
 


Uzavření školy

 

Aktualizace 15. 4.  Zatím nemáme žádné podrobnější informace k otevření škol 25. 5. Víme jen, že návrat do škol nebude povinný. Sami rodiče rozhodnou, zda dítě do školy pustí nebo ne. Víme také, že bude nutné ve škole  dodržovat přísná hygienická opatření. Momentálně není z důvodu vytopení budovy výuka ve škole možná, OÚ momentálně jedná s firmami, které budou přízemí opravovat a malovat. 

Aktualizace 30. 3. v 11. 10  Upozorňujeme rodiče, kteří čerpají nebo budou čerpat ošetřovné na článek Ministerstva práce a sociálních věcí ČR, ve kterém si přečtete nové informace .Článek si můžete přečíst ZDE.

Aktualizace 20.3. v 7.45   Upozorňujeme rodiče, že ošetřovné pro zaměstnance bude propláceno i po zákonem stanovených 9 dnech. A to po celou dobu, kdy budou uzavřené školy i jiná dětská zařízení. Nárok na něj budou mít po dobu mimořádných ,také rodiče s dětmi do 13 let. Tento návrh na svém jednání schválila vláda dne 19. 3.  a čeká jej ještě zrychlené schvalování v parlamentu. Žádat jde i zpětně. Stále platí, že tiskopisy si můžete vyzvednout u paní Romportlové. 

Aktualizace 15, 3, v 17.50 Upozorňujeme rodiče, že 2. program České televize začne od 16. března učit děti přes televizní obrazovky.Vyučovat se bude dopoledne a jednotlivé "vyučovací hodiny " bude možné pustit i po odvysílání z historie. A to na počítači připojeném k internetu nebo přes červené tlačítko na televizi. Zde si můžete pustit upoutávku. Pořad se nazývá UčíTelka. Pro žáky 2. stupně bude výuka fungovat v odpoledních hodinách. 

Aktualizace 12. 3. v 16.05  Zde najdete nové informace k čerpání ošetřovného, na které nás upozornil Krajský úřad Pardubického kraje.

Aktualizace 11.3. v 18.40  V rubrice Domácí výuka najdete zadání látky k probrání a procvičení na následujících 10 dní.                  

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat. Plně chápeme, že situace rodičů v následujících týdnech bude velmi složitá. Ale doufáme, že se  díky razantním opatření vyhneme nákaze.

Aktualizace 11. 3. v 15.31 Rodiče, kteří si dnes nestihli vyzvednout tiskopis na ošetřovné si jej mohou vyzvednout u paní učitelky Romportlové doma. O ošetřovné je možno žádat po celou dobu uzavření školy , není nutné o něj žádat od prvního dne uzavření školy. Dle posledních informací budou školy uzavřeny neméně jeden měsíc./informace od Prof.MUDr.Romana Prymuly, CSc.,Ph.D., náměstka Ministerstva zdravotnictví ČR./. 

 

Aktualizace 10. 3. ve 21.00 V dokumentu, který naleznete zde si můžete přečíst informace k čerpání ošetřovného.na dítě do 10 let věku.

Aktualizace 10. 3. v 19.23 hodin Dle dostupných informací budou školy uzavřeny nejméně na 14 dní. 

Aktualizace  10. 3. v 15.33 hodin. Žádost o ošetřovné při péči o dítě do 10 let z důvodu uzavření školského zařízení (školy) si můžete vyzvednout v budově školy 11. 3. v čase 8.30 - 11 hodin. Dále pak po domluvě.

 

 

Ministerstvo zdravotnictví uzavírá od středy 11. března všech školy na území České republiky. 

Prosíme, sledujte naše internetové stránky.

V odpoledních budou probíhat jednání příslušných institucí a dozvíme se další podrobnosti.

Budeme zde aktualizovat informace.

Informace zde budou aktualizovány také za Mateřskou školu v Jedlové.

Informace pro rodiče dětí z MŠ

Po dohodě se zřizovatelem a KHS musí být děti, které se vrátily ze zahraničí ve 14 denní karanténě.

Do mateřské školy tedy nemohou nastoupit ihned po návratu.