Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěr školního roku

Vzhledem k tomu, že pro školy ještě nedošlo k výraznému rozvolnění opatření, bude náš závěr školního  trochu jiný, než v předešlých letech. Výuka bude ukončena v pátek 26. června 2020.  Prosíme rodiče žáků na distanční výuce, aby nám  22. nebo 23. června 2020 odevzdali všechny učebnice, klíč od skříňky a čip. Po oba dny bude možné věci odevzdat od 7. 30 hodin do 15 hodin. Vyzvednete si také věci na tělocvik a malířské potřeby. Nevidíme problém v tom, aby si věci přinesli a vyzvedli sami žáci. Předávání proběhne před budovou školy.

Slavnostní předávání vysvědčení žákům 5. třídy proběhne na dvoře školy ve čtvrtek 25. června v 15 hodin. Důvodem předávání na neobvyklém místě je dodržení hygienických opatření a technické problémy na OÚ. 

Předávání vysvědčení žákům ostatních tříd proběhne v pátek 26. června. Žáci, kteří chodí do školy obdrží vysvědčení v 8 hodin. Poté bude provedena  dezinfekce tříd a vysvědčení obdrží žáci, kteří jsou na distanční výuce. Žáci z distanční výuky si pro vysvědčení dojdou až v 9 hodin. Prosíme, neposílejte děti dříve, než na 9. hodinu!!! V tento den nebude v provozu školní družina, aby se nepotkaly děti z distanční výuky s dětmi, které chodí do školy. 

Prosíme o případné odhlášení nebo i přihlášení obědů v závěru roku z důvodu nákupu potravin.

vysvedc..jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Předávání vysvědčení