Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prezenční výuka od 18. 11.

Aktualizace 15. 11. 

Pro nástup dětí na prezenční výuku 18. 11. platí následující pravidla:

Školní družina bude v provozu bez omezení. 

Žáci mají povinnost nosit roušky po celou dobu pobytu v budově. Děti, které budou setrvávat i v odpolední družině musí mít 3 roušky na den. Ostatním stačí 2 roušky na den. 

Ve škole se bude často větrat. Aby děti nemusely mít roušku po celý den, budeme za každého počasí chodit ven před budovu na krátkou přestávku. Prosíme, zvolte pro své děti vhodné oblečení. Zvláště děti, které vozí rodiče do školy autem, bývají velmi špatně oblečené do chladného počasí. 

Místo tělocviku bude náhradní výuka, v hudební výchově se nebude zpívat ani provádět dechová cvičení.

Pokud mají děti příznaky nachlazení nebo teplotu bez příznaků, nemohou do školy nastoupit. Taktéž nesmí nastoupit děti, které mají v domácnosti nemocné s covid 19 nebo s někým s covid 19 přišly do styku.

Pokud žáci 3. třídy nenastoupí 23. listopadu do školy, budou navštěvovat konzultace ve škole. Konzultací se mohou zúčastnit i rodiče. V tomto případě budou mít rodiče vstup do budovy povolen. Podrobnější informace ke konzultacím uvedeme později. 

Situace je stále špatná. Prosíme o dodržování všech opatření, ať máme všichni  alespoň "trochu normální" Vánoce.

Aktualizace 11. 11. 

Na prezenční výuku nastoupí žáci 1. 2. 4. a 5. ročníku ve středu 18. listopadu 2020. Žáci 3. ročníku jsou zařazeni do samostatné třídy, proto musí pokračovat v distanční výuce.

Prosíme rodiče, aby obratem nahlásili školní jídelně zájem o obědy.  Obědy nahlaste do pátku 13. 11. do 12 hodin, aby jídelna měla dostatek času na nákup potravin /17.11. je svátek/.