Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zahájení školního roku

Obědy ve školní jídelně nemají děti přihlášené automaticky, je nutné je přihlásit! Pokud půjdou děti na obědy už od pondělí 4. 9., musí být obědy přihlášeny nejpozději do 14.00 hodin 1. 9. , pokud budou děti chodit na obědy až od úterý, je nutné provést přihlášení obědů nejpozději do 4. 9. do 14.00 hodin. Také připomínáme, že odhlašování obědů na následující den je pouze do 14 hodin.

Školní rok 2023/24 zahájíme v pondělí 4. září 2023 v 8 hodin. Výuka bude ukončena v 8.45 hodin. Prvňáčci se možná zdrží o trochu déle. Školní družina bude v provozu do 13 hodin. Ranní družina bude  od 7. 00 hodin. V úterý a ve středu  bude vyučování končit v 11.30 hodin, v první třídě bude výuka ukončena v 9.35. Školní družina bude v provozu bez omezení. Od čtvrtka bude probíhat výuka dle stanoveného rozvrhu. 

Přihlášky do školní družiny rozdáme žákům 1. - 4. třídy v úterý, vyplněné přihlášky je nutné vrátit nejpozději do pátku 8. září ! Předpokládáme, že se podaří umístit všechny zájemce z 1. - 4. třídy. V případě zájmu o umístění ve školní družině z řad žáků 5. třídy kontaktujte třídní učitelku. 

Sešity, učebnice a pracovní sešity obdrží žáci všech tříd opět zdarma. A to i přes skokové zdražení. 

Na zahájení školního roku připravujeme pro rodiče online třídní schůzku.

 

 

Náhledy fotografií ze složky První školní den 2023