Jdi na obsah Jdi na menu
 


Denní TÁBOR ve škole

30. 6. 2008

 

Pokyny pro rodiče:

Tábor začíná 30.června  a končí 4.července 2008. Děti nastupují na tábor každý den v 8.15 h a odcházejí v 16.00 h . Výjimkou je čtvrtek 3.července .Odpoledne je karneval s táborákem  a děti odcházejí ve 22.00 h nebo , pokud si rodiče budou přát, i dříve. Na táborák mohou přijít i rodiče.

Obrazek

 

Pro rodiče a sourozence dětí z tábora je přístupná také úterní beseda o plazech s ukázkou asi dvanácti nejedovatých hadů a ještěrů . Začátek je v 9.00 h , děti z tábora mají akci zdarma , ostatní zaplatí vstupné 20,-Kč .

Obrazek

Pokud kliknete na odkazy níže , můžete si prohlédnout  i stáhnout jídelníček a program  na jednotlivé dny.

Program na pondělí: zde ke stažení

Jídelní lístek na pondělí: zde ke stažení

Program na úterý : zde ke stažení

Jídelní lístek na úterý : zde ke stažení

Program na středu : zde ke stažení

Jídelní lístek na středu : zde ke stažení

Program na čtvrtek : zde ke stažení

Jídelní lístek na čtvrtek : zde ke stažení

Program na pátek : zde ke stažení

Jídelní lístek na pátek : zde ke stažení

Sledujte také fotogalerii , každý den budeme přidávat nové fotografie.

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

Poděkování!

Náš tábor skončil a já  bych chtěla poděkovat všem , kteří se o děti starali a přispěli do našeho programu. Děkuji Obci Jedlová a manželům Laštovičkovým za finanční pomoc.  Dále děkuji p.Bidmonovi za zajímavou přednášku o myslivosti , p.Jungovi a jeho synovi z Teraklubu Žďár nad S. za besedu o plazech s živými ukázkami , Radce Zezulové a jejímu tatínkovi za báječné country odpoledne , p.Steigerovi a jeho velbloudovi Toníčkovi za neopakovatelné zážitky , Honzovi Štefkovi za poučnou besedu o dopravní výchově. Dále děkuji kuchařkám Daně Bidmonové a Martině Macků za výborné obědy . Dík patří i všem maminkám , které nám napekly moučníky  a pomohly při organizaci karnevalového  večera. To , co jsem asi měla udělat už na začátku , činím až teď. Děkuji také  všem vedoucím , kteří  nejen po celý týden vzorně  pečovali o děti , ale také pomohli s úklidem budovy. V neposlední řadě děkuji také p.Jaškové a její celé rodině za ubytování většiny dětí z tábora v jejich" stanovém městečku".  

Byl to krásný týden plný neopakovatelných zážitků .                              

Naděžda Hermonová , ředitelka školy a vedoucí denního tábora       

Obrazek

 

 

Náhledy fotografií ze složky Tábor 2008